Mirë se vini GoldnShips, varr e piratët më të kalitur! Ju mund të kënaq në një gjueti thesar në betejat detare të shtënë me armë dhe bomba. Dhe ju do të shpërblehet me një dozë të mirë të rum, atëherë? Gati për aventura të reja?

Qitje-lojra-puzzle-sulm-blackbeard-s

Qitje Lojra / Puzzle (Sulm Blackbeard s)

Loje-kerko-fshehur-numrat-pirates-e-karaibeve

Lojë kërko (fshehur-Numrat Pirates e Karaibeve)

Lojra-veprimit-gold-e-pirate-bay

Lojra Veprimit (Gold e Pirate Bay)

Loje-te-shtenat-ipirates

Lojë të shtënat (iPirates)

Dress-up-loje-me-nje-pirat

Dress Up lojë me një pirat

Loje-aventure-tlapd-2011-thesar-i-oak-island

Lojë aventurë (TLAPD 2011: thesar i Oak Island)

Lojra-veprimit-loje-e-madhe

Lojra Veprimit (lojë e madhe)

Puzzle-loje-fort-sulmi

Puzzle lojë (Fort: Sulmi)

Loje-veprim-pirate-vs-ninjas

Lojë veprim (Pirate vs Ninjas)

Pike-dhe-loje-kliko-tortuga-3

Pikë dhe lojë Kliko (tortuga 3)

Lojra-beteje-detare-ujqerit-detit

Lojra betejë detare (Ujqërit Detit)

Kulla-loje-e-mbrojtjes-pirates-gjuetaret-ari

Kulla lojë e Mbrojtjes (Pirates: gjuetarët ari)

Loja-fighting-pirates

Loja Fighting (Pirates)

Pike-dhe-loje-klikoni-tortuga-1

Pikë dhe lojë Klikoni (tortuga 1)

Puzzle-loje-thesaret-mysterious

Puzzle lojë (Thesaret Mysterious)

Lojra-shooting-shot-shot-pirate

Lojra Shooting (Shot Shot Pirate!)

Lojra-multiplayer-nga-speed-​​-diskuto-si-një-pirat-2010

Lojra Multiplayer nga Speed ​​(Diskuto si një pirat 2010)

Dress-up-loje-me-asherahut

Dress Up lojë me Asherahut

Loje-te-shtenat-e-cutlass-reef-treasure

Lojë të shtënat (e Cutlass Reef Treasure)

Lojra-veprimit-beteja-pirat

Lojra Veprimit (Beteja pirat)

Gjykimi-loje-pirates-e-atv-carribbean

Gjykimi lojë (Pirates e ATV Carribbean)

Loja-menaxhimit-pirates-pogoleg

Loja menaxhimit (Pirates Pogoleg)

Mbrojtjes-loje-guardian-popon

Mbrojtjes lojë (Guardian Popon)

Menaxhimit-te-lojes-i-derguari-royal

Menaxhimit të lojës (i dërguari Royal)

Tower-defense-loje-siege-shore-2

Tower Defense lojë (Siege Shore 2)

Loja-adresa-pirate-launch

Loja Adresa (Pirate Launch)

Mbrojtjes-loje-pirate-mbrojtjes

Mbrojtjes lojë (Pirate Mbrojtjes)

Loja-adresa-sulmi-pirate

Loja Adresa (Sulmi Pirate!)

Lojra-veprimit-james-zebra-pirate

Lojra Veprimit (James Zebra Pirate)

Dress-up-loje-me-lean

Dress Up lojë me Lean

Dress-up-loje-me-mira

Dress Up lojë me Mira

Johnny-depp-makeover-loje

Johnny Depp Makeover lojë

Lojra-shooting-pirates-attack

Lojra Shooting (Pirates Attack)

Veprimit-dhe-loje-strategjia-unholy-island

Veprimit dhe lojë Strategjia (Unholy Island)

Loje-te-rastit-pirates-revenge

Lojë të rastit (Pirates Revenge)

Dress-up-loje-me-penelope-cruz

Dress Up lojë me Penelope Cruz

Puzzle-loje-platforme-portal-pirate

Puzzle lojë platformë (Portal Pirate)

Game-reflektim-zinxhiret-pirate

Game reflektim (Zinxhirët Pirate)

Loje-aventure-platforme-zemra-pirate-se

Lojë aventurë platformë (Zemra Pirate-së)

Game-reflektim-pirate-gem

Game reflektim (Pirate Gem)

Loje-aventure-scooby-doo-dhe-pirates

Lojë aventurë (Scooby Doo dhe Pirates)

Puzzle-loje-gemstones

Puzzle lojë (gemstones)

Speed-​​lojë-dora-explorer-dhe-thesar-i-anijes-pirate

Speed ​​lojë (Dora Explorer dhe thesar i anijes pirate)

Lojra-shooting-trap-wars

Lojra Shooting (trap Wars)

Lojra-veprimit-crazy-bomberman

Lojra Veprimit (Crazy Bomberman)

Lojra-shooting-bods-cannon

Lojra Shooting (Bods Cannon)

Loja-adresa-thesaret-monkey

Loja Adresa (Thesaret Monkey)

Enjte-shenjo-dhe-kliko-tortuga-2

Enjte Shenjo dhe Kliko (tortuga 2)

Lojra-detare-battle-blackbeard-poshte

Lojra Detare Battle (Blackbeard poshtë)

Loje-veprim-pirate-wars

Lojë veprim (Pirate Wars)

Puzzle-loje-platforme-te-mit-vertete-e-beard-brown

Puzzle lojë platformë (Të Mit vërtetë e Beard Brown)